PNG Twente: Niek Brands

Over mij:

Daniels Huisman Advocaten is gevestigd in Almelo en Enschede. Met 25 advocaten en mediators behartigen wij de belangen van u als ondernemer of als particulier. Ons kantoor onderscheidt zich door een unieke mix van professionaliteit, veelzijdigheid en persoonlijke betrokkenheid.

Door de combinatie van Advocatuur en Mediation, samen met onze expertise op vrijwel alle rechtsgebieden, kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Voor de kritische ondernemer, particulier en non profit instelling die een doeltreffende en betrokken juridische oplossing verlangt. Want in onze steeds complexere samenleving moet u kunnen rekenen op een ervaren specialist die uw zaak persoonlijk en concreet met u oplost.

Uw belang voorop


Wij bespreken in elke zaak open en duidelijk wat uw kansen, mogelijkheden en obstakels zijn. Wij strijden voor uw belangen. Maar nog liever helpen wij u problemen te voorkomen. Met ondernemende advocaten die gaan voor resultaat en zorg voor u als cliënt.

Bedrijfsinformatie: Daniels Huisman advocaten

Branche: Advocatuur

UW RECHT OP VISIE

U kunt bij ons rekenen op de expertise van gedreven en ondernemende advocaten en hun medewerkers die, op drie nauw samenwerkende locaties, als het ware vanuit één Twents advocatenkantoor uw belangen behartigen. Als echte sparringpartners.

Meerwaarde
Met u kennismaken, kan het begin zijn van een mooie zakelijke relatie, waarbij wij voor uw onderneming een meerwaarde creëren. Meerwaarde in de vorm van input, zekerheid en rust. Zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Twents
Zoals u uw klanten bedient met uw producten of diensten, zo staan wij u terzijde bij het behandelen van uw juridische vraagstukken. Nuchter, open, dienstbaar, proactief, met een groot besef van onze verantwoordelijkheden. Gewoon op z’n Twents, handen uit de mouwen.

Inspelen
U kent uw kansen en bedreigingen als geen ander. U weet waar de markt waarin u werkzaam bent behoefte aan heeft, hoe u uw markt vergroot en hoe u uw concurrentie de baas blijft. Het tijdig inspelen op veranderende wet- en regelgeving draagt ook bij aan uw succes.

Input
U bent uit ervaring en wellicht ook door uzelf regelmatig te informeren, goed op de hoogte van wat er zoal speelt op het gebied van uw ondernemersrechten en -plichten. Toch kan het voorkomen dat u op specifieke terreinen behoefte heeft aan ondersteuning.

Zekerheden
Uw behoefte aan kennis en ondersteuning is in onze dienstverlening leidend. Alleen samen met u zijn wij in staat u optimaal bij te staan met onze specifieke kennis op ieder terrein van het ondernemingsrecht. Zeg maar, onze kennis als uw zekerheid.

Rust en ontspanning
Uw verlangen naar minder stress en minder problemen voor u is voor ons een doel op zich. Wij pakken graag uw problemen op en lossen deze voor u op, zodat u in alle rust en ontspannen kunt richten op het daadwerkelijk ondernemen.

Daniels Huisman Advocaten
U kunt bij ons rekenen op de expertise van gedreven en ondernemende advocaten en hun medewerkers die, op drie nauw samenwerkende locaties, als het ware vanuit één Twents advocatenkantoor uw belangen behartigen. Als echte sparringpartners.

Graag stellen wij ons nader aan u voor.

U bent van harte welkom!