PNG Twente: Dick van Huigenbosch

Over mij:

Hallo, Ik ben Dick van Huigenbosch en ben getrouwd met Hennie.
Wij hebben 4 kinderen en een hond.
Ik heb 22 jaar in de buitendienst van een gemeente gewerkt, en hierbij diverse functies gehad, maar omdat het tijd was voor een nieuwe uitdaging ben in 2018 een eigen onderneming begonnen in de Plaagdierbeheering.

Ik mag graag met mensen om gaan, ook haal ik veel voldoening uit het helpen van mensen die een probleem hebben met enige diersoort of aanverwante problemen.

Bedrijfsinformatie: Huigenbosch Plaagdierbeheersing

Branche: Plaagdierbeheersing

Wij verzorgen totaal oplossingen waaronder advies - aanbrengen van de benodigde wering maar wanneer dit niet afdoende is verzorgen wij ook de bestrijding van het diersoort die uw woongenot, leef plezier of voedselveiligheid aantast.

Omdat wij zowel advies, de bestrijding maar ook de wering kunnen verzorgen zijn wij erg snel en flexibel in oplossen van uw plaagdier probleem!

Elke locatie en diersoort is verschillend, maar wij vertrekken nooit zonder oplossing waar zowel u als wij tevreden mee kunnen zijn!

Wij geloven in een gezonde, en duurzame wereld waarin wij als mens en dier kunnen samenleven. Een EVM-keurmerk is hiervan het bewijs.