PNG Twente: Rutger Modderkolk

Over mij:

In 2011 is RM-Vision opgericht door Rutger Modderkolk en Joost Modderkolk aan de Kryptonstraat te Rijssen. RM-Vision groeide al snel uit tot een professioneel bedrijf gespecialiseerd in camerabeveiliging, toegangscontrole en gecertificeerde alarmsystemen. In 2014 is RM-Vision verhuisd naar een groter pand aan de Neonstraat te Rijssen.
Het doel van RM-Vision is om uw bedrijf en/of huis zo veilig mogelijk te maken. Hiervoor wordt een beveiligingsplan gemaakt, waarin uw wensen worden verwerkt.

RM-Vision is dé marktleider als het gaat om de nieuwste technologieën in de beveiliging. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën kunnen wij maatwerk bij u afleveren, waarin andere bedrijven het vaak laten afweten.

Bedrijfsinformatie: RM-Vision BV

Branche: Beveiliging- en toegangssystemen

Eerlijk en deskundig advies
RM-Vision geeft u eerlijk en professioneel advies. Uit onze praktijk ervaring kunnen wij de juiste beveiligingsoplossing voor u bedenken. Daarnaast zijn wij gericht op de wensen van de klant. Zo kan onze beveiligingsadviseur bij u op locatie een beveiligingsplan maken. Hiermee houden wij rekening met uw veiligheid, wensen en natuurlijk uw budget. Wij werken met vaste prijzen. RM-Vision heeft als leverancier uiterst concurrerende en betaalbare prijzen. Als u speciale wensen heeft is dat bij RM-Vision mogelijk. Uiteraard is een adviesgesprek op locatie vrijblijvend.

Bedrijfsfilm