PNG Twente: Henny Oberink

Over mij:

Mijn passie is samen met u en uw medewerkers uw organisatie te inspireren om continu te verbeteren en resultaat te boeken. Het begeleiden en implementeren van praktisch KAM management als onderdeel van uw gewone bedrijfsvoering is mijn specialiteit.

Ik heb een financieel en bedrijfseconomische achtergrond, aangevuld met ICT en kwaliteitsmanagement. Met meer dan 30 jaar ervaring binnen productiebedrijven in diverse functies, waaronder in het management, heb ik een brede kijk op bedrijfsvoering verkregen.
Deze kennis en ervaring, in combinatie met het open staan voor nieuwe ontwikkelingen, stelt mij in staat om u als sparringpartner en als uitvoerder van verbeteringen perfect bij te staan. Niet alleen met advies maar ook met de uitvoering en begeleiding om slimmer en efficiënter te werken.

Meer weten? Nodig mij uit voor een vrijblijvend gesprek

Bedrijfsinformatie: OKAM adviesbureau Kwaliteit Arbo Milieu

Branche: Kwaliteitszorg

"Grip op Kwaliteit Arbo Milieu"

OKAM is een dynamisch onafhankelijk adviesbureau, opgericht door Henny Oberink, ontstaan vanuit de praktijk.
In de loop der jaren geheel gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van bedrijfsvoering met KAM (Kwaliteit, ARBO, Milieu en MVO) als specialisatie. Van advies tot en met certificering en nazorg.

• Wij zijn alles behalve standaard ondanks dat we ons al jaren bezighouden met standaardisatie, wet- en regelgeving, verbeteren en certificatie.
• Wij staan voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en zijn resultaatgericht.
• Wij blijven niet aan zijlijn staan maar stropen als raadgever ook graag de mouwen op om mee te helpen met het uitvoeren.
• Wij verzekeren u uit ervaring dat investeren in Kwaliteit, Arbo, Milieu ( KAM ) en MVO altijd meer oplevert dan het kost.
• Wij helpen u om compliancy met (ISO)normen aan te tonen.
• Wij geven praktisch advies voor een effectieve opzet van kwaliteitszorg, arbozorg, milieuzorg.
• Wij maken managementsystemen levend in uw organisatie, op een wijze dat ze echt werken om continu verbeteren te realiseren.
• Wij ontwikkelen initiatieven en zijn betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van ondersteunende software-applicaties.
• Wij weten dat er maar één manier is om ergens goed in te blijven: dat is steeds beter worden.
• Wij hebben een passie om organisaties te stimuleren boven zichzelf uit te stijgen.

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen en welke voordelen dat voor u oplevert?
Neem contact op om te sparren. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. U zorgt voor de koffie. Wij van OKAM brengen u op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden voor uw organisatie.
https://www.okam.nl


ISO2ACT is ontsproten uit onze adviespraktijk. ISO2ACT de Cloudapplicatie voor ISO en VCA gecertificeerde bedrijven met interne workflow:
* Snel melden
* Efficiënt documenteren
* Helder informeren en analyseren
* Resultaatgericht acteren

Kijk voor meer info op https://www.iso2act.nl


ISO2ACT makes Managementsystems active - supporting your Business