PNG Twente: Berry Nijland

Over mij:

Ik ben Berry Nijland, 33 jaar geboren en getogen in Markelo. In 2015 heb ik samen met mijn compagnon de franchiseonderneming Straetus Incasso West Twente opgericht. Vanwege mijn sterke binding met deze regio leek het mij een ultieme kans om ook een vestiging van een landelijke organisatie in Twente te realiseren.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik voorzitter van Stichting Canada Comité Markelo. Ons doel is om de warme banden tussen Canada en Nederland die na de Tweede Wereldoorlog zijn ontstaan in stand te houden. Mijn hobby's zijn fietsen, voetbal, hardlopen en als zanger ben ik onderdeel van Amusementsorkest De Grösmeijers. Tevens maak ik graag tijd vrij voor een wintersportvakantie of een verre reis.

Bedrijfsinformatie: Straetus West Twente

Branche: Incasso en debiteurenbeheer

STRAETUS WEST TWENTE – DEBITEURENBEHEER EN INCASSO
Het doel van incassobureau Straetus is zorg dragen voor de betalingen van uw openstaande facturen bij debiteuren. Of het nu gaat om het vakkundig innen van een vordering of het uit handen nemen van het gehele traject van debiteurenbeheer, onze dienstverlening kenmerkt zich door transparantie en daadkracht.

ONZE AANPAK
De ondernemende aanpak van Straetus mondt uit in een snelle behandeling van dossiers. Op werkdagen garandeert Straetus dat wij uw dossier binnen 4 uur in behandeling nemen. U wacht al te lang op uw geld dus het is een noodzaak dat het geld zo snel mogelijk bij u op de rekening staat. U kunt bij Straetus terecht voor een incidentele vordering en voor samenwerking op de lange termijn.

VOLLEDIGE DEBITEURENBEHEER
Het gehele debiteurenbeheer kan volledig bij Straetus worden ondergebracht. Uw bedrijf stuurt de factuur en vanaf dat moment neemt Straetus het over. Het innen van facturen is onze corebusiness, wat resulteert in snellere betalingen. Mochten de facturen niet bijtijds betaald worden, werkt Straetus via protocollen die bij uw bedrijfsvoering passen. Zo worden er herinneringen verstuurd, wordt de debiteur telefonisch benaderd en volgt er eventueel een aanmaning. Al deze processen worden volledig uit handen genomen van de ondernemer. De ondernemer heeft ook de mogelijkheid om de vorderingen en onze handelingen online te volgen. Op deze manier kunt u uw tijd nuttig gebruiken voor uw eigen werkzaamheden.

Bedrijfsfilm