PNG Twente: Karst Rodenstein

Over mij:

Hallo,

ik ben Karst Rodenstein, getrouwd en partner van Ellen. Samen wonen wij in Almelo. Wij hebben geen kinderen maar wel huisdieren: 1 hond, 14 kippen, 30 vissen en 550.013 bijen. En juist dit laatste, bijen, is wel een heel bijzondere hobby. Ellen heeft de opleiding tot imker gevolgd en ik imker vrolijk mee, maar wat is dit fascinerend. Daarnaast proberen wij als het even kan Europa te verkennen met onze camper. Helaas komt het er de laatste tijd niet van want met een eigen zaak, familie, vrienden en al die "boerderij"-dieren blijft er niet veel tijd over.

Oh ja, er staat ook nog een oldtimer, Volvo PV444 uit 1956, in de garage. Zo af en toe smeekt deze oude dame om een ritje. Geweldig die spartaanse techniek van toen. Dat is pas werken.

Bedrijfsinformatie: Aqua Comfort

Branche: Waterbehandeling

Aqua Comfort is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in waterbehandeling. Wij werken met opgeleide adviseurs en hebben een landelijk dekkend netwerk zodat er altijd wel een adviseur bij u in de buurt is. Als u geïnteresseerd bent komen wij bij u thuis en geven daar een vrijblijvende presentatie / demonstratie waarbij wij u laten kennismaken met kalkvrij water. Wij laten u zien, voelen en proeven hoe het is om kalkvrij water te hebben. U komt ons tegen bij de particulier, Horeca, MKB, utiliteitsbouw, autowasstraat, landbouw, intensieve veehouderij etc. eigenlijk overal waar water stroomt. En niet alleen het leidingwater maar ook de behandeling van bronwater is bij ons in goede handen. Denk hierbij naast ontkalken ook aan ontijzeren.

Wij werken met gecertificeerde apparatuur van de firma Ecowater. Ecowater vindt zijn oorsprong in 1925 en produceert als wereldmarktleider op dit moment 600.000 waterontharders per jaar. Deze waterontharders zijn ook verkrijgbaar met een ingebouwd actief koolfilter of een ingebouwde ontsmettingsmodule .

Wilt u meer informatie of toelichting, neem dan even contact op.

Voor nu en later, ik wil kalkvrij water

met vriendelijke groet,
namens het Aqua Comfort team,
Karst Rodenstein.