PNG Twente: Hafid Azhimi

Over mij:

Naast mijn dagelijkse werk als accountmanager bij Lulof, ben ik ook nog jeugdtrainer bij Oranje Nassau van een D1 team, vanaf volgend seizoen van C1.

Daarnaast mag ik zelf nog graag voetballen bij o.a. Sv Almelo en het Heracles Businessclubteam. Uiteraard ben ik een fanatiek supporter van mijn clubje Heracles Almelo. Als er tijd overblijft dan mag ik ook graag een balletje wegslaan op de golfbaan. Samen met mijn vrouw en kinderen probeer ik 2 keer in het jaar op vakantie te gaan naar verschillende landen in Europa, maar Spanje en Turkije blijven favoriet.

Bedrijfsinformatie: Lulof

Branche: Drukkerij

Lulof is een middelgrote drukkerij gevestigd in Almelo. In ons meer dan 100-jarig bestaan hebben we ons ontwikkeld tot een organisatie met 25 enthousiaste medewerkers.

Vanuit onze twee vestigingen verzorgen we alle mogelijke gedrukte communicatie voor reclamebureaus en rechtstreekse klanten in de regio en daarbuiten. Wij helpen niet alleen bij het maken van onderscheidend drukwerk, maar denken ook verder in: communicatie, voorraadbeheer, online opmaken en direct mail.

Lulof / experts in gedrukte communicatie