PNG Twente: Ditmar Schelhaas

Over mij:

Ditmar Schelhaas heeft ruim 15 jaar ervaring in de fiscaliteit. In 2001 rondde hij zijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg af. Hij startte zijn carrière als belastingadviseur bij Ernst & Young Belastingadviseurs, waarna hij in 2003 de overstap naar Bordan Accountants & Adviseurs maakte. Daar werd hij begin 2010 benoemd tot partner. Vanuit deze rol richt hij zich op de uitbreiding van de fiscale adviespraktijk in de regio Twente. Klanten begeleiden bij het realiseren van doelstellingen staat daarbij centraal.

Als sparringpartner en belastingadviseur werkt hij aan fiscale vraagstukken voor (familie)ondernemingen op het gebied van bedrijfsstructuur, herstructureringen (fusies en splitsingen), bedrijfsopvolgingen- en overdrachten, fiscale en estate planning bij de achterliggende holdingvennootschappen en haar dga’s, van ondernemers en van vermogende particulieren. Tegelijkertijd heeft hij veel ervaring in de medische sector. Naast zijn werk bij Bordan is Ditmar actief bij meerdere verenigingen en stichtingen.

Bedrijfsinformatie: Bordan Accountants & Adviseurs

Branche: Accountancy

De financiële wereld ontwikkelt zich continu. Wat is de impact van nieuwe wet-en regelgeving op uw onderneming? Welke kansen brengen digitalisering en automatisering? En hoe kunt u inspelen op trends en ontwikkelingen in de branche? Als ondernemer wilt u kunnen inspelen op veranderingen gebaseerd op feiten, vertrouwen en een frisse blik op de toekomst. Bordan is uw gids in het financiële landschap en weet wat kan!

Bordan weet wat kan is gestoeld op drie pijlers:
Weten: betrouwbaar door onderbouwing met cijfers en feiten.
– Accountancy, bedrijfsadvies, belastingadvies en salarisadministratie met kantoren in Rijssen en Almelo.

Kennen: relatiegericht door begrip en verbinding met uw bedrijf en uw branche.
– U wordt gematcht aan Bordan medewerkers die bij u passen en gespecialiseerd zijn in uw branche.

Kunnen: door vooruit te kijken en kansen te ontdekken.
– We houden u proactief op de hoogte van de relevante ontwikkelingen en kansen voor uw onderneming.

Bezoek ook eens onze website: www.bordan.nl