PNG Twente: Jean-René G. Thöni

Over mij:

In mijn werk vind ik het belangrijk dat ik goed luister naar mijn cliënten. De wensen en prioriteiten van mijn cliënten wil ik vertalen in een goed en degelijk advies. Nu en voor de toekomst

Ik heb samen Nico en met Marloes, mijn vrouw, kantoor aan de Bornsestraat 16 in Almelo. We hebben drie kinderen, Sophie, Paul en Matthijs. In het weekend kun je mij vinden langs de hockeyvelden voor de jongens of voor activiteiten van Rotary Wierden.

Mijn interesse ligt in alles wat met geschiedenis te maken heeft. Met name de oudheden en zeer specifiek de oude Egyptische geschiedenis.

Minimaal 1 keer per jaar wil ik graag gaan zeezeilen met drie hechte vrienden. Daar kan ik het hele jaar naar uitkijken!

Bedrijfsinformatie: Thöni & Mandos Financieel Adviseurs B.V.

Branche: Verzekeringen

Vanuit onze kantoren in Almelo en Arnhem bezoeken wij onze cliënten doorgaans in hun eigen persoonlijke omgeving zoals thuis of op het werk. Na een uitvoerige inventarisatie adviseren wij u over uw hypotheek, uw pensioensituatie, arbeidsongeschiktheid, vermogensplanning en uw verzekeringspakket.

veel cliënten aan ons te binden en ons netwerk verder uit te breiden. Onze groei voltrekt zich in een breed segment van clientèle. Voornamelijk in onze dienstverlening aan hogere inkomensgroepen, waaronder medici, directieleden en vrije beroepsbeoefenaren bieden wij veel toegevoegde waarde. Dat is onze specialisatie, daar ligt onze kracht. Overige inkomens- en beroepsgroepen profiteren hierdoor uitgebreid van onze expertise.

Na 22 jaar ervaring hebben wij inmiddels een groei doorgemaakt in onze kennis en advisering. Hierdoor weten we Thöni & Mandos is een klein gespecialiseerd, landelijk werkend advieskantoor dat zich richt op integrale financiële planning.

Thöni & Mandos Uw Financieel Fundament