PNG Twente: Richard Vriesema

Over mij:

Ik wil me zelf omschrijven als integere, prestatiebewuste en passievolle teamplayer, zonder het individuele aspect uit het oog te verliezen. Stel me sociaal op en wil helpen waar het kan. Kan niet tegen onrecht.
Toon initiatief en kan goed netwerken.

Bedrijfsinformatie: Ten Brinke Rijssen

Branche: Transport

ten Brinke is een divers bedrijf die verschillende onderdelen combineert als een sterke schakel naar u, onze klant.

Wij staan voor optimale samenwerking op het gebied van grondwerk, transport en afval recycling. Met ons representatieve personeel en machinepark willen wij als onze werkzaamheden die wij voor u verrichten goed uitvoeren. Door innoverend bezig te zijn kunnen wij u altijd van dienst zijn.
www.tenbrinke.nl

In de nabije toekomst willen wij een vergassingsinstallatie gaan bouwen om zo o.a. chemischafval, ziekenhuisafval nog beter te kunnen verbranden zodat het storten hiervan afneemt. Ook het opwekken van oa netstroom is hiervan een eindprodukt.

Door een goede samenwerking met diverse professionele organisaties zijn wij in staat om in heel Nederland uw afval in te zamelen. Dit alles binnen 24 uur na opdracht.

Specialismen:Voor ons grondwerk zijn wij o.a. actief bij:
- woningbouw
- bedrijfs- en kantoorpanden
- terreinverhardingen

Het afval dat wij inzamelen dmv containers of op ons afvalbrengpunt wordt door ons via een sorteerstraat gerecycled. Service staat hierbij hoog in ons vaandel. Wij willen dan ook dat wij zo snel mogelijk uw afvalprobleem de onze maken. Wij verwerken uw:

- bouw- en sloopafval
- bedrijfsafval
- chemisch afval
- hout
- puin
- metaal