PNG Twente: Hans van der Stouw

Over mij:

In mijn dagelijkse werk ben ik eigenaar/directeur van Bandwerk merkenbouwers.

Daarnaast mag ik mijn vrije tijd graag vullen met het (bestuurlijk) actief zijn voor een aantal goede doelen, wereldreizen maken met mijn vrouw en af en toe een balletje wegslaan op de golfbaan. In 2017 is er nog een extra passie bij gekomen, mijn dochter Yfke.

Bedrijfsinformatie: Bandwerk merkenbouwers

Branche: Internet- en reclame

Bandwerk is een creatief internet- en reclamebureau uit Rijssen (Overijssel). Ons bureau bestaat sinds 2006 en biedt een totaalpakket op het gebied van vormgeving, communicatie en digitale media.

Wij werken met een aantal enthousiaste specialisten. Professionals, die bezeten zijn van hun vak en zich dagelijks door blijven ontwikkelen. Wij bedenken en realiseren originele oplossingen die aanslaan, al naar gelang de wensen en mogelijkheden van de klant.

Het unieke van Bandwerk is de combinatie van print en internet binnen één bureau. Bij ons gaan vormgeving, tekst en techniek hand in hand. De communicatielijnen zijn kort en direct. Doordat de verschillende disciplines binnen Bandwerk nauw samenwerken, kunnen we alle communicatiemiddelen perfect op elkaar aan laten sluiten.

Is uw interesse gewekt?

We gaan graag een keer vrijblijvend brainstormen over het vraagstuk "Hoe zet ik mijn bedrijf (visueel) op de kaart, zowel online als offline?"

Wilt u deze uitdaging ook met ons aangaan? Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek, 0548- 54 26 72.

Specialismen: Folders, flyers, grafisch ontwerp, huisstijlen, homepages, internet-pagina's, reclamebureau, vormgeving, illustratie, media, websites, design, logo, creatief, reclame, bureau, affiches, marketing, service, mailing, brochure, visitekaartje, briefpapier, folder, advertentie, internet, periodieken.